hero image
Twitter/Haas

Megérkezett az első 2023-as fecske – íme a Haas új festése!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Rosberg: A "legjobb" Hamilton bajban van Russell miatt

FORMA-1

Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

FORMA-1

Sergio Perez nyerte a Szaúd-arábiai Nagydíjat Max Verstappen és Fernando Alonso előtt!

FORMA-1

Perez arra számít, hogy Verstappennel harcolhat a győzelemért

Motorsport.hu
2023/01/31 13:53
A mai nappal ténylegesen kezdetét vette a 2023-as bemutatószezon, a Haas istállója ugyanis magyar idő szerint 15 órakor közzétette első képeit az új festéséről, amely a MoneyGram érkezése miatt egészen sokat módosult tavalyhoz képest.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

Az várható volt, hogy az amerikai alakulat nem fog túl nagy feneket keríteni a dolognak, és már előre jelezték, hogy a mai napon csak az idei dizájnt mutatják be a nagyközönségnek, a valódi autó majd csak a bahreini előszezoni teszt alkalmával fog „előkerülni”.

Ettől függetlenül azért így is izgatottan várhattuk, lesz-e valami komolyabb módosítás az előző évekhez viszonyítva, hiszen a csapat idén egy új főszponzorral támad a MoneyGram személyében.

Érdekes módon azonban az ő színeik is megegyeznek a Haaséval, tehát ők is a fehéret és a pirosat részesítik előnyben, mindezek ellenére azonban mégis viszonylag sokat változott a kocsi kinézete, hiszen jóval hangsúlyosabb lett benne a fekete, amely többnyire az oldaldobozokon és a motorborításon kapott helyet.

Emellett a csapat maradt a jól bevált pirosnál és fehérnél, de így is nagyon mutatósra sikerült a dizájn, az idei autó pedig a VF23 elnevezést kapta, és Kevin Magnussen, illetve a visszatérő Nico Hülkenberg fogja majd terelgetni azt február végétől kezdődően.