hero image
dppi

Szimulátor a magángépen? Verstappen reagált

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Honfitársa szerint Ricciardo nem tér vissza a Forma-1-be

FORMA-1

A volt mérnökük szerint "gumibőr" kell ahhoz, hogy valaki elviselje a Ferrarinál rá nehezedő nyomást

FORMA-1

Alpine: az Aston Martin nagy formajavulása „mindenkit meglepett”

FORMA-1

Egy újabb F1-be vágyó csapatra derült fény, amely egyedi koncepcióval érkezne

Motorsport.hu
2023/02/04 17:59
Max Verstappen sok mindenre képes lenne, hogy sorozatban harmadszor is világbajnok legyen a Forma-1-ben, de azért mindenre nem.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

A korábbi hírekkel ellentétben a holland nem fog szimulátorral dolgozni a magánrepülőgépén, a pletykák azután kezdtek el terjedni erről, hogy Helmut Marko egy német TV-csatornán erről nyilatkozott.

Verstappen szerint a Red Bull sportszakmai tanácsadója, egyszerűen összetévesztette a lakókocsiját egy magánrepülővel. A 25 éves kétszeres világbajnok a Red Bull autójának – vagyis a festésnek – a bemutatóján beszélt erről New Yorkban, tisztázva, hogy egy új lakókocsiba szánja a szimulátort, amely az európai futamokon lesz a főhadiszállása.

A Reuters idézte a holland versenyzőt: „Annyit mondtam, hogy egyet abba a lakókocsiba fogok rakatni, hogy este, amikor visszamegyek, tovább tudjak vezetni, egyszerűen szeretem csinálni. Ez egyfajta hobbi és segít precíznek maradni. Szerintem Marko félreértette és azt hitte, a repülőn lesz. Nem, nem lesz a repülőmön szimulátor, egy kicsit abszurd is lenne.”