Max Verstappen elárulta, hogy idén is láthatunk tőle jó pár egyedi sisakfestést, melyeket a 2022-es szezonban is gyerekkori barátja fog majd megtervezni.

A hétvégén kezdetét veszi a 2022-es Forma-1-es szezon és minden szem a regnáló világbajnokra, Max Verstappenre fog szegeződni. A holland azonban úgy tűnik, hogy egyáltalán nem aggódik emiatt, ugyanis minden szempontból tökéletesen felkészült az előtte álló, ismételt kihívásokra.

Bár Verstappen minden figyelmét a versenyzésre összpontosítja, arra is ügyel, hogy a pályán is élsportolónak tűnjön, és hogy találkozzon a rajongóival. A világbajnok saját weboldalával, a Verstappen.com-mal folytatott beszélgetésben elárulta, hogy a következő szezonban is több különleges sisakdizájnnal kíván előrukkolni.

Verstappen egy gyerekkori barátjával dolgozik együtt a különleges sisakokon. „Ez nagyon jól bevált számomra, mert nem kell sok beleszólást adnom, mert ő azonnal tökéletes dizájnokat és színeket választ, amelyek illenek egy adott nagydíjhoz. Idén is lesz néhány különleges sisakdizájnunk" - magyarázza Verstappen az interjúban.

A Red Bull Racing kiváló előszezonon van túl, így úgy tűnik, hogy az első bahreini futamon azonnal készen állnak majd a győzelemért folytatott harcra. Nem lesz egyszerű dolguk, hiszen idén nemcsak a Mercedes, hanem a Ferrari és a McLaren is győzelemre törne. Címvédőként azonban idén a hollandtól várják a legtöbbet a paddockban.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL