hero image
dppi

Verstappen: "Világbajnokként muszáj, hogy benne legyek a Netflix-sorozatban"

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Honfitársa szerint Ricciardo nem tér vissza a Forma-1-be

FORMA-1

A volt mérnökük szerint "gumibőr" kell ahhoz, hogy valaki elviselje a Ferrarinál rá nehezedő nyomást

FORMA-1

Alpine: az Aston Martin nagy formajavulása „mindenkit meglepett”

FORMA-1

Egy újabb F1-be vágyó csapatra derült fény, amely egyedi koncepcióval érkezne

Motorsport.hu
2023/02/05 19:47
A Forma-1 kétszeres világbajnoka, Max Verstappen szerint a státusza azt jelenti, „muszáj” szerepelnie a Netflix Drive to Survive sorozatában.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

A Forma-1 szereplőiről színfalak mögötti betekintést nyújtó sorozat négy évada több vitát is kirobbantott, egyesek szerint a dráma megjátszott és nincs olyan a való életben, amit a DtS bemutat. A negyedik évadban – mely Verstappen 2021-es bajnoki címét is bemutatta – a holland bojkottálta is a nyilatkozatokat és nem is vett részt a forgatásban közvetlenül.

Ez egy kicsit enyhült az ötödik évadra, mely a 2022-es évet és Verstappen címvédését, valamint a Red Bull konstruktőri bajnoki sikerét mutatja majd be. A sorozat kulcsszerepet játszott abban, hogy a Forma-1 közel 70 év után végre az Egyesült Államokban is sikeres legyen, olyannyira, hogy idén már három futamot is rendeznek az országban.

Verstappen szerint „fontos”, hogy a Forma-1 ázsiója nőjön és a stábbal való tárgyalásokat követően boldogan vesz részt ismét a munkában: „Persze, már korábban beszéltem velük és végül adtam is egy interjút” – mondta a sajtótájékoztatón, amiről a RacingNews365 számolt be, Verstappen.

„Remélem vették az üzenetemet, mert tudom, hogy főleg világbajnokként az ilyen dolgokban muszáj részt vennem. Adtam nekik egy fél-egyórás interjút és remélem, hogy fel fogják végül használni.”

„Nem tudom igazából, hogy megnézem-e majd, de remélem, boldogok. Azt is remélem, hogy én is boldog leszek, ha esetleg megnézem. Tudom, hogy a Forma-1-nek mennyire fontos, hogy nőjön a népszerűsége.”