A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff azt nyilatkozta, szerinte kettő versenyző jobb a jelenlegi Forma-1-es rajtrácson Max Verstappennél, emellett pedig minden idők három legjobb F1-es pilótáját is megnevezte.

Bár a Mercedes W13 egyelőre nem tűnik annyira jó konstrukciónak, mint a Ferrari vagy a Red Bull autója, viszont a német istálló így is egy harmadik és egy negyedik hellyel tudta kezdeni az idényt a két Red Bull-os kiesése után.

A Mercedes-csapatfőnök Toto Wolff-fal a bahreini hétvégén a német Sport Bild készített interjút, amelyben pár gyors kérdést is feltettek neki, többek között azt is, kiket tart minden idők három legjobb Forma-1-es versenyzőjének:

„Michael Schumachert, Lewis Hamiltont és Ayrton Sennát. Mindegyikük a saját korszakában a legjobb” – válaszolta az osztrák, majd a csapatvezetőtől azt is megkérdezték, szerinte pillanatnyilag ki a három legjobb F1-es:

„Hamilton, George Russell és Max Verstappen – ebben a sorrendben” – mondta Wolff, aki tehát úgy gondolja, a Mercedes jelenlegi párosa a két legjobb versenyzőből áll, és utánuk következik Verstappen.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL