hero image

A Ducati is bemutatta a 2022-es motorját! (képek)

OLVASS TOVÁBB
MOTOGP

A Japán Nagydíj rajtrácsa Verstappen időmérős sikerét követően

MOTOGP

Videón Verstappen „űrköre” a Japán Nagydíj időmérő edzéséről

MOTOGP

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj időmérő edzése Verstappen sikerével

MOTOGP

Leclerc az év egyik legnagyobb driftelését mutatta be Suzukában

Motorsport.hu
2022/02/12 19:22
A gyári Ducati csapat is bemutatta a 2022-es motorját, amelyen Francesco Bagnaia és Jack Miller szállhat harcba a minél jobb eredményekért – ezúttal már egy fontos szponzor nélkül.
Ajánlott Videón Verstappen „űrköre” a Japán Nagydíj időmérő edzéséről

Hétfő délután leplezte le a motorját a gyári Ducati, vagyis a Ducati Lenovo csapata. Az istálló idén is Francesco Bagnaiával és Jack Millerrel fog harcolni a minél jobb eredményekért, tavaly ez egy konstruktőri címre és Bagnaia révén egy egyéni második helyezésre volt elég.

Az új motor festése nem jelent nagy meglepetést, ezúttal is piros alapszínnel és fekete mintákkal és szponzormatricákkal operál a Ducati, amelynek a Lenovo maradt a névadó szponzora, egy másik jelentős szponzor viszont távozott.

A Philip Morris dohánycég tavaly még a Forma-1-es Ferrarin is szerepelt a Ducatin kívül, idén viszont már egyik csapat sem tudhatja a szponzorai között a vállalatot, amely a Mission Winnow kampányát promótálta a motorsportok világán keresztül.

A 2022-es Ducati-motorról készült képek a lenti galériában tekinthetők meg, és a következő bemutatókra sem kell sokat várnunk: a Repsol Honda kedden, az LCR Honda pedig szerdán mutatja be idei járgányait.