hero image
dppi

Felipe Massa továbbra sincs túl jó véleménnyel az F1-ről

A korábbi brazil F1-es elmondta, személy szerint sokkal nagyobb örömét leli a Formula-E nézésében, mint a Forma-1-ben.

Massa Alonsóról nyilatkozott, félhet az Aston Martin?

Fernando Alonso korábbi csapattársa, Felipe Massa felidézte, milyen volt együtt dolgozni a spanyollal a Ferrarinál, ami nem sok jót ígér a kétszeres világbajnok mindenkori csapatának.

Massa: Ezeken a területeken kell javítania a Ferrarinak..

Felipe Massa úgy gondolja, hogy a Ferrarinak számos területen javítania kell a teljesítményén, ha a maranellói alakulat valóban szeretne reális eséllyel harcba szállni a világbajnoki címért.

Ez volt Felipe Massa legkedvesebb pillanata a Ferrarinál

Felipe Massa 2008-ban az Interlagoson, hazai pályán bukta el a Forma-1 világbajnoki címét, mely utolsó esélyének bizonyult arra, hogy a csúcsra érjen. Ennek ellenére legkedvesebb emléke ehhez a pályához fűződik.

Massa „furcsának” tartja Alonso átigazolását

Fernando Alonso 2023-ban már az Aston Martinnál fog versenyezni, mindez azonban meglepetésként érte korábbi ferraris márkatársát, Felipe Massát, aki nem is feltétlenül tartja jó döntésnek a spanyol csapatváltását.

Massa: Gasly túl jó ahhoz, hogy az élcsapatok átnézzenek rajta

Miután a Red Bull Sergio Perez szerződéshosszabbításával lényegében elvette Pierre Gasly esélyét a csapathoz való visszatérésre, Felipe Massa arról beszélt, hogy a francia túl jó pilóta ahhoz, hogy az élcsapatok ne vegyék őt számításba.

Massa: Ricciardónak újra élveznie és mosolyognia kell

Felipe Massa elmondása szerint Daniel Ricciardónak „vissza kell hoznia a mosolyt”, miközben igyekszik megtalálni a formáját a McLarennél.

Massát „lenyűgözte” a Ferrari elképesztő kezdése

A Ferrari korábbi pilótája, Felipe Massa elmondta, hogy őt lenyűgözte, mennyivel jobban kezdte a szezont a csapat a legfőbb riválisokhoz képest.