hero image
dppi

Videó: a hidegrázós 2008-as F1-es Brazil Nagydíj utolsó körei Czollner és Wéber kommentálásával

Az elmúlt napok történéseinek apropóján nézzük meg, hogyan alakult a 2008-as Brazil Nagydíj utolsó néhány köre Czollner Gyula és Wéber Gábor kommentálásával.

Massa: Ezeken a területeken kell javítania a Ferrarinak..

Felipe Massa úgy gondolja, hogy a Ferrarinak számos területen javítania kell a teljesítményén, ha a maranellói alakulat valóban szeretne reális eséllyel harcba szállni a világbajnoki címért.

Ez volt Felipe Massa legkedvesebb pillanata a Ferrarinál

Felipe Massa 2008-ban az Interlagoson, hazai pályán bukta el a Forma-1 világbajnoki címét, mely utolsó esélyének bizonyult arra, hogy a csúcsra érjen. Ennek ellenére legkedvesebb emléke ehhez a pályához fűződik.

Massa „furcsának” tartja Alonso átigazolását

Fernando Alonso 2023-ban már az Aston Martinnál fog versenyezni, mindez azonban meglepetésként érte korábbi ferraris márkatársát, Felipe Massát, aki nem is feltétlenül tartja jó döntésnek a spanyol csapatváltását.

Massa: Gasly túl jó ahhoz, hogy az élcsapatok átnézzenek rajta

Miután a Red Bull Sergio Perez szerződéshosszabbításával lényegében elvette Pierre Gasly esélyét a csapathoz való visszatérésre, Felipe Massa arról beszélt, hogy a francia túl jó pilóta ahhoz, hogy az élcsapatok ne vegyék őt számításba.

Massa: Ricciardónak újra élveznie és mosolyognia kell

Felipe Massa elmondása szerint Daniel Ricciardónak „vissza kell hoznia a mosolyt”, miközben igyekszik megtalálni a formáját a McLarennél.

Massát „lenyűgözte” a Ferrari elképesztő kezdése

A Ferrari korábbi pilótája, Felipe Massa elmondta, hogy őt lenyűgözte, mennyivel jobban kezdte a szezont a csapat a legfőbb riválisokhoz képest.