hero image
dppi

Massa Alonsóról nyilatkozott, félhet az Aston Martin?

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

20 egészen elképesztő baleset a Forma-1-ből (videó)

FORMA-1

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

FORMA-1

Schumacher: Leclerc gyorsabb, mint Sainz, de többet hibázik

FORMA-1

Ecclestone elmondta, mi lesz szerinte a Horner-ügy kimenetele

Motorsport.hu
2023/01/26 08:59
Fernando Alonso korábbi csapattársa, Felipe Massa felidézte, milyen volt együtt dolgozni a spanyollal a Ferrarinál, ami nem sok jót ígér a kétszeres világbajnok mindenkori csapatának.
Ajánlott Fernando Alonso minden idők leglazább F1-es bejelentésével állt elő (videó)

Két szezon után távozott az Alpine csapatától Fernando Alonso, aki tavaly 41 évesen is remek teljesítményt nyújtott, hiába babrált ki vele sokszor a francia istálló technikája.

2023-ban már az Aston Martin színeiben küzdhet a minél jobb eredményekért a kétszeres világbajnok pilóta, akiről a korábbi ferraris csapattársa, Felipe Massa nyilatkozott.

Bár a 2008-as vb-második Alonso versenyzői kvalitását nem vonja kétségbe, viszont úgy véli, hogy nem tett jót a csapatnak a spanyol pilóta jelenléte, ahogy neki is nehéz volt érvényesülnie Alonso mellett.

„Egyértelmű, hogy vele volt a legnehezebb együtt dolgozni. Először is, egy csodálatos versenyzőről beszélünk, ilyen szempontból nem is lehet másról beszélni” – kezdte Massa.

„De elég nehéz volt együtt dolgozni vele a csapaton belül. Tulajdonképpen kettéválasztotta a csapatot.”

„Ennek az eredménye nem volt pozitív a csapatra nézve, ahogy rám nézve sem. Úgy éreztem, nem vagyok elég erős ahhoz, hogy dolgozzak, és hogy a csapat rám is figyeljen.”