hero image

A Mercedes társtulajdonosa ütheti el Hamiltont a Chelsea-től

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2022/05/01 14:24
Mint ismert, Lewis Hamilton egy befektetői csoport részeként a Chelsea FC társtulajdonosává szeretne válni, a Mercedes F1-es csapatának társtulajdonosa pedig a kihívói közé került.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Körülbelül egy héttel ezelőtt robbant a hír, mely szerint Lewis Hamilton szeretne a Chelsea FC társtulajdonosává válni egy, Sir Martin Broughton által vezetett konzorciumon keresztül, a brit pilóta pedig a hírek szerint körülbelül 10 millió fonttal szállna be az üzletbe.

Az összeget nem, az állítást viszont megerősítette Hamilton, aki így egy futballklub résztulajdonosává válhat, amennyiben Broughtonék sikerrel járnak, amit viszont egyáltalán nem lehet biztosra venni.

Ugyanis többek között a Mercedes F1-es csapatának társtulajdonosa, Jim Ratcliffe, az INEOS tulajdonosa is szívesen lecsapna az angol klubra, és 4 milliárd fontos ajánlattal szállt be a versenybe a tavalyi BL-győztesért.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Broughton vezette csoport mennyit ajánlott, a RacingNews365 szerint viszont nem ők, hanem az LA Dodgers tulajdonosa, Todd Boehly vezette csoport tűnik a favoritnak.