A Sky Sports Forma-1-es szakkommentátora, Martin Brundle szerint Sergio Perez nincs azon a szinten, mint csapattársa, Max Verstappen, vagy Lewis Hamilton, ezért egyenlő feltételek mellett sem harcolhatna a világbajnoki címért.

Sergio Perez a második szezonját kezdi meg a Red Bull pilótájaként, és ismét bizonyítania kell majd, ugyanis a Red Bull vagy beülteti a helyére 2023-ban Pierre Gaslyt, vagy minden bizonnyal elvesztik a francia pilóta szolgálatait, aki kezdi úgy érezni, hogy a jó környezet ellenére is kinőtte az AlphaTaurit.

Perez a Red Bull bemutatója után úgy fogalmazott, egy jó autóval idén ő is képes lesz harcolni a világbajnoki címért, de a Sky Sports szakkommentátora, Martin Brundle nem látja ennyire fényesen a mexikói esélyeit.

„Szerintem a szezon egészét figyelembe véve, nem lesz ott abban a harcban. Nincs azon a szinte, mint Lewis vagy Max, és őszintén, senki nincs. Jelenleg csak Maxra vagy Lewisra fogadhatsz, amíg nem jön valaki, aki be tudja bizonyítani, hogy azonos technikában le tudja győzni őket” – idézi Brundle-t a Motorsport.com latin-amerikai kiadása.

„Az igazi sztori inkább az, hogy George (Russell) képes lesz-e erre, valamint mire lesz képes a két Ferrari-pilóta, akiknek nagy rajongója vagyok.”

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL