Túl vagyunk immáron a barcelonai tesztek második napjának délutánján is. A délelőtthöz hasonlóan a délután sem maradhatott el piros zászló nélkül.

A délután etapot nem kapkodták el a csapatok, az első negyedórában nem történt semmi, aztán Sebastian Vettel és Pierre Gasly törték meg a csendet. Csou Kuan-jü először gurulhatott ki a pályára az Alfa Romeóval, így ez tekinthető a kínai pilóta hivatalos bemutatkozásának is. 

A Williams számára jól indult a délután, hiszen Nicholas Latifi jobbnál jobb köridőket futott és egészen az ötödik helyre mászott fel az idősorrendben. Az Alfánál is boldog arcokat láthattunk, hiszen Csou alatt jól működött az autó - legalábbis nem állt meg -, így a kínai pilóta egészen hosszú etapokat tudott menni. 

A délelőtt folyamán Sergio Perez alatt megállt az autó, amelyről a csapat azt a tájékoztatást adta, hogy elektronikai problémával küszködött a mexikói. Perez foghatta a fejét, hiszen ez azt eredményezte, hogy kénytelen volt kihagyni a délután nagy részét, csupán 80 perccel a leintés előtt rakták össze az autót olyan állapotra, hogy ki tudjon vele hajtani a pályára.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL