hero image
dppi

Csúnyán zárult a Haas és Mick Schumacher kapcsolata (videóval)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

20 egészen elképesztő baleset a Forma-1-ből (videó)

FORMA-1

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

FORMA-1

Schumacher: Leclerc gyorsabb, mint Sainz, de többet hibázik

FORMA-1

Ecclestone elmondta, mi lesz szerinte a Horner-ügy kimenetele

Motorsport.hu
2022/11/22 19:29
Mick Schumacher Abu-Dzabiban teljesítette az utolsó futamát a Haas csapatával, a leintés után pedig stílusosan akart búcsúzni, de a csapata nem engedte neki.
Ajánlott Fernando Alonso minden idők leglazább F1-es bejelentésével állt elő (videó)

Két szezon után távozik a Haas csapatától és (átmenetileg) a Forma-1-es mezőnyből Mick Schumacher, aki az első évében nem tudott pontot szerezni a tempó szempontjából tökutolsó Haasban, a második évében pedig bár többször végzett Magnussen előtt, de végül „csak” 12 pontot gyűjtött, míg a dán 25-öt.

Az Abu-Dzabi Nagydíjon Schumacher a 16., Magnussen a 17. pozícióban ért célba, majd a leintés után a német fánkozni akart, amit el is kezdett, majd a csapata szólt neki, hogy ne tegye:

„Sajnálom, Mick, de hagyd abba a fánkozást, komolyan. Sajnálom, de egyszerűen nem teheted” – mondta a versenymérnöke, Schumacher pedig így válaszolt: „Én is szeretlek”.

A jelenet a lenti Twitter-beágyazásban tekinthető meg, a hírek szerint pedig Schumacher számára a legjobb opciót a Mercedes tartalékversenyzői szerepköre jelentheti, mivel kijelentette, hogy a DTM-be nem akar igazolni.