hero image

„Ha ő ott lett volna Masi mellett, biztos, hogy nem ez történt volna…”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2022/02/19 15:37
Az elismert F1-es újságíró Peter Windsor üdvözli az FIA azon döntését, hogy senior tanácsadóként visszahozták Herbie Blasht a Forma-1-be, aki a versenyigazgatók munkáját fogja segíteni.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Mint ismert, az Abu-Dzabi Nagydíjra reagálva az FIA eltávolította Michael Masit a versenyigazgatói pozícióból, a helyére pedig két, komoly tapasztalattal rendelkező szakember érkezik, akik felváltva látják el Masi korábbi feladatát.

Rajtuk kívül pedig visszatér a Forma-1-be folyamatos senior tanácsadóként Herbie Blash. Az elismert F1-es újságíró, Peter Windsor a YouTube-csatornáján beszélt arról, hogy szerinte Blash jelenléte „megóvta” volna Masit a szezonzáró balhéjától.

„Ez egy nagyon fontos lépés volt. Szerintem a pozíciójában hagyhatták volna Masit, azzal a feltétellel, hogy Herbie-t is mellé teszik. Biztos vagyok benne, hogy ha Herbie ott lett volna mellette Abu Dhabiban, akkor piros zászlós jött volna, Hamilton és Verstappen pedig ugyanolyan gumin indulhatott volna az újraindításnál.”

„Herbie ugyanúgy gondolkozik, mint Charlie Whiting. Azt gondolom, hogy ha Charlie még mindig velünk lenne, akkor az Abu-Dzabi katasztrófa sem történt volna meg.”