hero image

Hamilton nem látja a fényt az alagút végén

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/04/13 08:15
A Mercedes másfél hónappal ezelőtt óta egy tapodtat sem haladt előre Lewis Hamilton szerint, aki az Ausztrál Nagydíj után szólalt meg.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Lewis Hamilton a hatodik helyre kvalifikálta magát Ausztráliában, de nem tudta felvenni a versenyt az élen harcolókkal. Ennek ellenére a brit bejutott a Q3-ba, ami jobb, mint Szaúd-Arábiában, ahol még a Q2-be sem jutott be. Arra a kérdésre, hogy ő és csapata lépett-e előre, a hétszeres bajnok egyértelmű választ adott.

„Nem, nem. Még nem jutottunk semmire. Nem tudom, mi jön, de nagyon-nagyon bizakodó vagyok. Tudom, hogy mindenki nagyon-nagyon keményen dolgozik, de már három versenyen vagyunk túl, és nem sikerült előrelépnünk” – mondta a RacingNews365.com szerint.

A két hét múlva esedékes imolai versenyen Hamilton reméli, hogy sikerül megoldást találni, de egyelőre semmilyen tervünk nincs. „Remélem, hogy a héten, a verseny alatt a lehető legtöbb információt tudjuk összegyűjteni, hogy remélhetőleg a következő verseny előtt megoldást találjunk" - mondta.

Arra a kérdésre, hogy elégedetlen-e a fejlődéssel, azt válaszolja, hogy nem. „Nem sok idő telt el. Hosszú időbe telik a dolgok elkészítése. Jelenleg sincs miért izgulni. Bárcsak optimista tudnék lenni, és azt kiabálni, hogy a következő versenyen valami jobb jön, de jelenleg nem ez a helyzet."