A brit The Sun értesülései szerint az új szerződése aláírásával jelenleg Lando Norris a harmadik legjobban kereső Forma-1-es pilóta, de csapattársa, Daniel Ricciardo is szinte ugyanennyit keres.

Múlt héten jelentették be, hogy Lando Norris 2025 végéig meghosszabbította a szerződését a McLaren csapatával, ezzel együtt kialakult a 2023-as duó is a wokingi istállónál, mivel Daniel Ricciardo kontraktusa jövő év végéig érvényes.

Norris pedig amellett, hogy közép távon biztosított a jövője, a The Sun szerint annak is örülhet, hogy az új szerződésével a mezőny harmadik legjobban fizetett versenyzőjévé vált, mindössze Lewis Hamilton és Max Verstappen előzi meg ilyen tekintetben.

A brit médium szerint Hamilton 40 millió fontot (17 milliárd forintot), Max Verstappen pedig 18,2 millió fontot (7,75 milliárd forintot) kap idén, Lando Norris pedig 10,5 millió fonttal (4,47 milliárd forinttal) jött fel a harmadik helyre – ez havi 372 millió forintos jövedelemnek felel meg.

The Sun hozzáteszi, hogy Charles Leclerc és a másik mclarenes, Daniel Ricciardo sincs messze Norris fizetését, ugyanis a két többszörös futamgyőztes 10,19 millió fontot (4,34 milliárd forintot) vihet haza ebben az évben.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL