Charles Leclerc nemrég arról beszélt, hogy van egy közös szenvedélye Lewis Hamiltonnal a versenyzés világán kívül, erről pedig olykor beszélgetni is szoktak egymással.

Ez a szenvedély pedig nem más, mint a divat világa. Hamiltonról tudható, hogy szereti a divatot, a versenyhétvégéken legtöbbször elég feltűnő és érdekes szettekben jelenik meg, miközben ha teheti, részt vesz neves divatbemutatókon is.

Emellett van saját kollekciója és ő hozta a Mercedeshez szponzorként a Tommy Hilfigert is. Leclerc eközben nem ekkora mértékben ugyan, de maga is érdeklődik ezen dolgok iránt, és elárulta, hogy bizonyos tekintetben követni szeretné ellenfelét.

„Belekezdtem egy divat projektbe, de azóta már leálltam vele. A jövőben remélhetőleg ismét foglalkozhatom majd vele. Olykor én és Lewis beszélgetünk a márkákról, melyeket szeretünk” – mondta a La Gazzetta dello Sportnak a monacói pilóta.

„Jó ízlése van és sok bátorsága is, hogy néha felhívja magára a figyelmet az öltözködésével. A divattal lényegében beszéd nélkül tudod kifejezni magad, ezt pedig azóta értem, hogy az F1-gyel utazom a világ körül.”

„Rájöttem, hogy a jó öltözködésnek eltérő jelentése van a különböző kultúrákban és hagyományokban. Igazából olyan 2017 tájékán kezdtem el igazán érdeklődni a divatvilág iránt. Elkezdtem bemutatókra járni és az Armani nagykövete lettem, szóval így indult az egész” – zárta gondolatát Leclerc.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL