hero image
Reddit

Megtörtént a harmadik bemutató, íme a Williams 2023-as versenyautója!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Honfitársa szerint Ricciardo nem tér vissza a Forma-1-be

FORMA-1

A volt mérnökük szerint "gumibőr" kell ahhoz, hogy valaki elviselje a Ferrarinál rá nehezedő nyomást

FORMA-1

Alpine: az Aston Martin nagy formajavulása „mindenkit meglepett”

FORMA-1

Egy újabb F1-be vágyó csapatra derült fény, amely egyedi koncepcióval érkezne

Motorsport.hu
2023/02/06 14:16
A Williams bemutatta idei Forma-1-es autója, az FW45 festését és egy új szponzor érkezése is terítékre került, aki azonban ismerős lehet az előző évekből.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

A Williams honlapján pár napja megjelent, majd pár percen belül törlődött a partnerek fül alól a Gulf Oil logója, azé az olajcégé, amely az elmúlt pár évben a McLarennel működött együtt.

Ma elérkezett az idő, hogy leleplezzék a csapat 2023-as versenyautóját, vagy legalábbis annak a festését, és a hír igaznak bizonyult, idéntől a Gulf lesz a Williams főszponzora, de az autón egyelőre csak egy logóval lesznek jelen - Mike Jones, a Gulf vezérigazgatója azonban utalt arra, hogy a jövőben lehetnek különleges elemek.

A bemutatón még nem volt ott James Vowles, a Williams újdonsült csapatfőnöke, mivel hivatalosan csak február 20-ától fogja megkezdeni a munkát a grove-i csapatnál.

Az idén is teljesen a kék különböző árnyalataiban pompázó Williams-autóval a csapat minden bizonnyal el szeretne mozdulni a mezőny aljáról, ebben Alex Albon mellett a távozó Nicholas Latifi helyére érkező újonc, Logan Sargeant segíthet nekik.