A négyszeres világbajnoknak kalandosra sikeredett a barcelonai versenyhétvége, a pilótát hétfő reggel rabolták ki a katalán fővárosban, amikor őrizetlenül hagyta személyautóját a hotel előtt, ahol megszállt a családjával.

Sebastian Vettelt egy hátizsáktól fosztották meg, mivel azonban a táskájában volt a fülhallgatója, telefonjával bemérte merre haladhattak a bűnözők és a rendőrség tanácsa ellenére a nyomukba eredt - méghozzá egy elektromos rollerral.

Az Aston Martin hétfőn délután hivatalosan is megerősítette a rablás tényét, Vettel viszont nyomára bukkant a meglovasított fülhallgatónak, amit az elkövetők vélhetően ijedtükben hagytak hátra.

Az El Periodico című katalán lap arról számolt be, hogy a helyi rendőrség körözést adott ki az ismeretlen tettesek ellen, ugyanakkor az is kiderült, hogy a pilóta ellopott iratai és a hátizsák nem került elő.

Vettelnek igen kalandosan alakul az élete az idei szezonban, bár a négyszeres bajnok minden bizonnyal jobban örülne annak, ha a pályán szerepelne jobban. Az Aston Martin Barcelonába szállított radikális fejlesztései ellenére a német csupán a 11. helyen ért célba a Spanyol Nagydíjon.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL