hero image

Seidl szerint korai még Norrist a legnagyobbakkal egy szinten említeni

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2022/06/05 09:11
A McLaren csak Lando Norris teljesítményével lehet elégedett, aki mindössze két ponttal van lemaradva Lewis Hamilton mögött a bajnokságban. A csapatfőnök Andreas Seidl azonban úgy véli, korai lenne még a Forma-1 legnagyobb neveivel egy lapon említeni pilótáját
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Norris, a tavalyi évhez hasonlóan, most is nagyon egyenletes eredményeivel hívta fel magára a figyelmet, mélyebb nyomot hagyva a szurkolókban és a csapatban, mint csapattársa, Daniel Ricciardo. A fiatal brit idén már dobogós helyezést ért el Imolában, és jelenleg Hamiltonnal küzd a bajnokság hatodik helyéért.

A McLarennél érthető módon elégedettek a pilótával, akinek 2025-ig garantált helye van a okingi csapatnál. Andreas Seidl úgy gondolja, hogy a következetes eredményei és az elmúlt évek nagyszerű fejlődése ellenére még túl korai lenne őt az igazán nagy nevekhez hasonlítani.

A Motorsport.com-mal folytatott beszélgetésben a csapatfőnök jelezte, hogy egyelőre nem szeretné, ha például Michael Schumacherhez vagy Lewis Hamiltonhoz hasonlítanák. Ugyanakkor hozzáteszi, hogy jó okuk volt arra, hogy hosszú távú szerződést ajánljanak Norrisnak.

Seidl szerint a fiatal brit megmutatta csapatának, hogy „van benne valami különleges", amire a Monacói Nagydíj volt a legutóbbi példa. Ott Norrisnak egy trükkös versenyen sikerült a hatodik helyen végeznie, és részben ennek köszönhetően a McLaren jelenleg negyedik a konstruktőri bajnokságban.