hero image

Teltház! Elfogytak a jegyek a Miami nagydíjra, jövőre bővíthetik a befogadóképességet

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

20 egészen elképesztő baleset a Forma-1-ből (videó)

FORMA-1

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

FORMA-1

Schumacher: Leclerc gyorsabb, mint Sainz, de többet hibázik

FORMA-1

Ecclestone elmondta, mi lesz szerinte a Horner-ügy kimenetele

Motorsport.hu
2022/05/04 10:36
A régóta várt és nagyszabásúnak beharangozott Miami Nagydíjra minden jegy elkelt, ugyanakkor a szervezők szeretnék, ha jövőre még több látogatót tudnának fogadni a hétvége folyamán.
Ajánlott Fernando Alonso minden idők leglazább F1-es bejelentésével állt elő (videó)

A Miami Nagydíj elképesztően nagy rivaldafényt kapott, ugyanis az F1 világa már nagyon várja, hogy a hétvégén debütáljon a naptárban idén előszőr helyet kapó esemény. Az F1-es körökben egyesek pozitív értelemben őrült és túlzó eseménynek nevezték a versenyt, ami nem is csoda, hiszen ritkán láthatunk ekkora felhajtást egy hétvége előtt, mint most.

Az utcai pálya 240 000 látogatót vár a hétvégén, hiszen minden jegy elkelt, ugyanakkor a szervezők már most azon gondolkoznak, hogy hogyan tudnák növelni a befogadóképességet jövőre, ugyanis az érdeklődés megvan a plusz helyek iránt.

Rengeteg ünnepség és rendezvény lesz a pálya körül, ráadásul egyes pletykák szerint a feketepiacon több tízezer euróért keltek el jegyek. A jövő évi bővítésről számolt be a Twitteren a holland újságíró, Erik van Haren is:

„A Miami Nagydíjra minden jegy elkelt. 240 000 néző három nap alatt. Jövőre valószínűleg bővítik a kapacitást” – írta.

Logikus, hogy a szervezet jövőre bővíteni akarja a kapacitást. Az Ausztrál Nagydíjon rekordszámú, 420 ezer látogatót regisztráltak. Miami ennek a számnak csak felénél egy kicsit többet tudott produkálni. A melbourne-i Albert Park pályán azonban több hely van a látogatók számára, mint Miami utcáin. Mindenesetre Miami ennek ellenére jövőre még több látogatót szeretne fogadni.