hero image

Új hír az Audi és a McLaren ügyében – sajtóhír

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2022/05/07 11:23
A Reuters forrásai szerint rendkívül valószínűtlen, hogy sikerül megállapodnia az Audinak a McLarennel, mivel túl távol állnak a két fél pénzügyi elképzelései.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

A Volkswagen-csoport ügyvezető igazgatójának, Herbert Diessnek a hétfői videója után már többé-kevésbé hivatalosnak tekinthető, hogy 2026-tól az Audi és a Porsche is ott lesz a Forma-1-es rajtrácson.

Utóbbi márka vélhetően a Red Bull partnereként szállhat be, az Audinál viszont sokkal több a kérdőjel. A közelmúltban a McLaren, az Aston Martin és a Sauber csapatáról is lehetett hallani potenciális partnerként vagy a csapat átvételeként, az Aston-tulajdonos Lawrence Stroll pedig meg is erősítette, hogy megkereste őket a német márka.

Reuters pedig a projekthez közel álló forrására hivatkozva arról ír, hogy rendkívül valószínűtlenné vált, hogy az Audi nyélbe üti a McLaren felvásárlását illető üzletet, mivel a két fél elképzelései anyagi szempontból túl messze állnak egymástól.

Korábban arról lehetett hallani, hogy az Audi 500 millió dollárt ajánlott a McLarenért, nemrég pedig a Motorsport-Total.com is arról számolt be, hogy forrásaik szerint megszakadtak a tárgyalások a felek közt.