hero image
dppi

A McLaren vezérigazgatója szerint Norrisra "egész franchise-t lehet építeni"

A McLaren Forma-1-es csapatának vezérigazgatója, Zak Brown pilótáját, Lando Norrist azokhoz a tehetségekhez hasonlította, akik köré az NFL-csapatok saját szervezetüket építik.

Brown: a McLaren nem akarta kijátszani a „kertészeti szabadság” kártyát Seidllel

A McLaren ügyvezetője, Zak Brown kifejtette, hogy nem akarták Andreas Seidl Sauberhez menetelét késleltetni azzal, hogy bevetik az ilyenkor szokásos „kertészeti szabadság” kártyát.

HIVATALOS: Az Alfa Romeónál folytatja Andreas Seidl!

A McLaren kedden délelőtt bejelentette, hogy Andreas Seidl távozik a Forma-1-es csapattól, míg az Alfa Romeo közölte, náluk folytatja, vezérigazgatóként. A McLaren új csapatfőnöke Kimi Räikkönen egykori versenymérnöke lesz.

Brown: „Bárkit is ültetünk az autónkba, azt komolyan gondoljuk”

A Forma–1-től nem áll távol, hogy akár csak PR-jelleggel is, de valaki beüljön egy autóba körözgetni, a McLaren ügyvezetője, Zak Brown viszont határozottan kijelentette, hogy Colton Herta nemrég lezajlott portimaói tesztje minden volt, csak nem PR.

Brown beszélt Hertáról: „El tudom képzelni őt a McLarennél”

A McLaren azt remélte, az idei szezon előtt, hogy versenyben lehet a világbajnoki címért, ám egyelőre be kell érnie egy-két ponttal. Zak Brown vezérigazgatónak azonban nagy ambíciói vannak, és reméli, hogy a McLarent több szempontból is jobbá teheti.

Buttont meglepi, hogy a McLaren nyilvánosan kritizálja Ricciardót

A volt Forma-1-es világbajnok furcsállja, hogy Zak Brown, a wokingiak vezérigazgatója nem védte meg pilótáját az elmúlt hetek kritikái után, sőt, nyilvánosan kijelentette, többet várnak tőle.

Brown a Miami Nagydíjról: 20 éve vagyok az F1-ben, de ilyet még nem láttam

A Miami Nagydíj következik a Forma-1-es versenynaptárban, és a McLaren főnöke, Zak Brown szerint az esemény a SuperBowl-lal vetekszik majd. Az amerikai rendkívül izgatottan várta, hogy a naptárban szerepeljen egy második nagydíj az Egyesült Államokban.

Brown: Ne zárjuk ki, hogy Hamilton visszavonul!

Az Abu Dhabi Nagydíj óta rendkívül keveset mutatkozik a nyilvánosságban Lewis Hamilton, és sokak szerint nem lehet kizárni, hogy hiába rendelkezik élő szerződéssel, visszavonul a Forma-1-től – közéjük tartozik a McLaren vezérigazgatója, Zak Brown is.