hero image

Brown beszélt Hertáról: „El tudom képzelni őt a McLarennél”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Rosberg: Hamilton számára tovább rontja a helyzetet Angela Cullen távozása

FORMA-1

Kulcsember távozik a McLarentől, a Ferraritól érkezik pótlás! – hivatalos

FORMA-1

Hornert arról kérdezték, a Red Bullhoz igazolhat-e Hamilton

FORMA-1

20 éve történt: Kimi Räikkönen megszerzi első F1-es futamgyőzelmét

Motorsport.hu
2022/06/23 20:00
A McLaren azt remélte, az idei szezon előtt, hogy versenyben lehet a világbajnoki címért, ám egyelőre be kell érnie egy-két ponttal. Zak Brown vezérigazgatónak azonban nagy ambíciói vannak, és reméli, hogy a McLarent több szempontból is jobbá teheti.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

Lando Norris személyében úgy néz ki, hogy van egy olyan pilótája, aki a jövőben a világbajnokság élén harcolhat, ha megfelelő technikát tesz alá a csapat. A brit az elmúlt szezonban bebizonyította, hogy milyen gyors tud lenni, de az idei szezonban az autó problémái miatt vissza kellett lépnie.

Daniel Ricciardo esetében azonban más a helyzet. Az ausztrál az érkezése óta nem tudott megfelelni az elvárásoknak, és jóval kevesebb pontot szerzett, mint csapattársa. Ebben a szezonban már 35 pont a különbség Norris javára. Ricciardóval kapcsolatban az elmúlt hónapokban már az idő előtti távozás is felmerült, azonban egyelőre még van esélye bizonyítani, de nem sok remény fűződik a maradásához.

A McLaren ezért nyitva tartja a fülét és a szemét a friss tehetségekkel kapcsolatban. Colton Herta tűnik az egyik olyan versenyzőnek, akinek a jövőben esélye lehet a McLarennél. A Sportsbusinessjournal.com-mal folytatott beszélgetésben Brown erről is beszélt..

„A potenciál mindenképpen megvan benne. Ha megnézzük az IndyCarban elért eredményeit, rendkívül gyors. Sok évvel ezelőtt Lando csapattársa volt Európában, és Lando nagyon magasra értékeli őt, szóval rendkívül jó esélyei vannak, és nagyon alkalmas arra, hogy F1-es pilóta legyen. El tudom képzelni őt az F1-ben, akár a McLarennél, akár egy másik csapatnál" - mondta Brown.