hero image

Brown beszélt Hertáról: „El tudom képzelni őt a McLarennél”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/06/23 20:00
A McLaren azt remélte, az idei szezon előtt, hogy versenyben lehet a világbajnoki címért, ám egyelőre be kell érnie egy-két ponttal. Zak Brown vezérigazgatónak azonban nagy ambíciói vannak, és reméli, hogy a McLarent több szempontból is jobbá teheti.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Lando Norris személyében úgy néz ki, hogy van egy olyan pilótája, aki a jövőben a világbajnokság élén harcolhat, ha megfelelő technikát tesz alá a csapat. A brit az elmúlt szezonban bebizonyította, hogy milyen gyors tud lenni, de az idei szezonban az autó problémái miatt vissza kellett lépnie.

Daniel Ricciardo esetében azonban más a helyzet. Az ausztrál az érkezése óta nem tudott megfelelni az elvárásoknak, és jóval kevesebb pontot szerzett, mint csapattársa. Ebben a szezonban már 35 pont a különbség Norris javára. Ricciardóval kapcsolatban az elmúlt hónapokban már az idő előtti távozás is felmerült, azonban egyelőre még van esélye bizonyítani, de nem sok remény fűződik a maradásához.

A McLaren ezért nyitva tartja a fülét és a szemét a friss tehetségekkel kapcsolatban. Colton Herta tűnik az egyik olyan versenyzőnek, akinek a jövőben esélye lehet a McLarennél. A Sportsbusinessjournal.com-mal folytatott beszélgetésben Brown erről is beszélt..

„A potenciál mindenképpen megvan benne. Ha megnézzük az IndyCarban elért eredményeit, rendkívül gyors. Sok évvel ezelőtt Lando csapattársa volt Európában, és Lando nagyon magasra értékeli őt, szóval rendkívül jó esélyei vannak, és nagyon alkalmas arra, hogy F1-es pilóta legyen. El tudom képzelni őt az F1-ben, akár a McLarennél, akár egy másik csapatnál" - mondta Brown.