hero image

A Ferrari korábbi F1-es csapatfőnökének vezetésével segített a Juventus a menekülteknek Záhonyban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/03/13 19:38
A Juventus vezérigazgatója, Maurizio Arrivabene – aki korábban a Ferrari Forma-1-es csapatfőnöke is volt -, szombaton Záhonyban járt további 20 Juventus-alkalmazottal, hogy az Ukrajnából menekülteknek segítsenek.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az orosz-ukrán háború híre az egész világot megrázta, a történések miatt pedig rengeteg ember elmenekült Ukrajnából, és többek között Magyarországra is érkeztek menekültek.

Az ukrán-magyar határtól nem messze fekvő Záhonyban pedig egy, a sport és a Forma-1 rajongóinak ismert arc is feltűnt, ugyanis a Ferrari korábbi F1-es csapatfőnöke, a jelenleg a Juventus vezérigazgatójaként dolgozó Maurizio Arrivabene is segítséget nyújtott.

Az olasz vezetőhöz a Juventus 20 fős delegációja is csatlakozott, a szervezésben pedig a nagykövet Csiszár Jenő is segédkezett – számolt be erről a Juventus FC hivatalos honlapja szombat este.

Arrivabene 2014 novemberétől 2019 januárjáig volt a Ferrari csapatfőnöke, ezen időszak alatt a Scuderia legjobb eredménye az egyéni és a konstruktőri pontversenyben is a második helyezés volt, Arrivabene helyére pedig Mattia Binottót nevezték ki csapatfőnöknek.