Tom Coronel úgy gondolja, hogy ha Max Verstappen úgy döntene, hogy elhagyja a Red Bullt, akkor a Ferrari lehet a legjobb választás, hiszen „van valami varázslatos” a vörös overallban.

Max Verstappen szerződése 2028 végéig érvényes a Red Bull csapatával, ezt követően pedig egyelőre az sem biztos, hogy a Forma-1-ben marad. A holland elmondta, nem tetszik neki, hogy a sport folyamatosan alakít a hétvégék formátumán.

A RacingNews365 podcastjében a holland autóversenyzőt, Tom Coronelt arról kérdezték, hogy mit gondolna, ha Verstappen hat világbajnoki címmel a neve mellett 2028-ban búcsút intene a Red Bullnak, és a Ferrarihoz igazolna.

„Akkor már elegem lenne az egészből, és biztos vagyok benne, hogy neki is. Ha egyszer magadra öltöd a vörös overallt, az valami varázslatos. És ott van az a kis paripa a kocsid elején...”

„Nem jövőre, akkor még nem kellene oda igazolnia, de ha a Red Bull nem elég gyors és másfelé kell nézelődnie, akkor a Ferrarihoz kellene mennie. A Ferrari egy autómárka, míg a Red Bull egy energiaitalmárka!”

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL