Az FIA elnöke, Mohammed ben Szulajem elmondta, hogy nem szabadultak meg Michael Masitól, és igénybe vehetik a szolgáltatásait. Egy angol lap pedig arról ír, Masit érdekelné a visszatérés.

A tavalyi szezonzáró Abu-dzabi Nagydíj vitatott ítéleteit követően Michael Masi távozott a Forma-1 versenyigazgatói posztjáról, a helyére pedig a Niels Wittich, Eduardo Freitas duó érkezett.

Az FIA elnöke, Mohammed ben Szulajem viszont most elmondta, hogy nem szakadt meg az FIA és Masi kapcsolata, és az ausztrál vállalhat még tisztséget náluk – erről így nyilatkozott:

„Nem szabadultunk meg Michaeltől. Szó sincs arról, hogy véget ért volna Masi és az FIA kapcsolata, szó sincs erről” – jelentette ki Szulajem a Sportsmailnek adott interjújában.

 „Nincs személyes problémám vele. Senkit sem utálok. Michael is itt van, és igénybe vehetjük a szolgáltatásait, hiszen mindenre nyitottak vagyunk” – tette hozzá az újdonsült FIA-elnök.

Eközben Ben Szulajem szeretne legalább három versenyigazgatót a Forma-1-ben 2023-tól, az FIA pedig szeretne javítani a Forma-1 szervezeti felépítésén, és hamarosan el is indítják a toborzási folyamatot.

Ben Szulajem pedig nem zárja ki, hogy Masi visszatér hozzájuk, azonban nem is erősítette meg a dolgot. A Sportsmail értesülései szerint Masit érdekelné a Forma-1-es versenyigazgatói székbe való visszatérés.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL