hero image
dppi

Coulthard szerint meglepő, mivel tölti a szabadidejét Verstappen

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Újabb nézetből Fernando Alonso mágikus startja a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összehasonlítás Alonso és Sainz megcsúszásáról a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A dominancia új foka: egy adat, ami megmutatja, mekkora előnyben volt Verstappen Kínában

FORMA-1

Óriási jelenet: Bottas irigykedve nézte a kiállást (videó)

Motorsport.hu
2023/04/14 06:59
A Red Bull-pilóta Max Verstappen igazi versenyzés-fanatikus: David Coulthardnak elmondta, hogy számára a szimulátoros versenyzés jelenti a kikapcsolódást.
Ajánlott A McLaren pilótája is odaszúrt Lance Strollnak

Max Verstappennel a David Coulthard készített interjút, amelyben azt kérdezte a holland pilótától, hogy mivel kapcsolódik ki a versenyhétvégék között, amire meglepő választ adott: a szimulátorral versenyzik.

Coulthard vissza is kérdezett, hogy még több versenyzéssel tölti-e a szabadidejét, amire Verstappen az Express szerint így válaszolt:

„Igen, mert így mindig készen állok ’bevetésre’. Mert ekkor is sok időt töltök a beállítások finomhangolásával. A szimulátorban nem F1-es, hanem GT-autókkal versenyzek, ami más vezetési technikát igényel.”

„Tehát folyamatosan tesztelem magam, a szimulátorversenyzők pedig nagyon gyorsak. Azért érdekes nézni őket, mert nekik nincs tapasztalatuk valódi versenyautókkal, de mégis úgy fékeznek, úgy lépnek a gázra, ahogy kell.”

„Szóval nagyon érdekes összehasonlítanom magam velük, mert ők a szimulátorban gyorsak természetes módon, addig én a való életben. Ez is motivációt jelent számomra, mert tudom, hogy ha igazi autóba ülök, akkor gyors leszek” – mondta Verstappen.