hero image
dppi

Érdekes választ adott Mick Schumacher, amikor Günther Steiner támogatásáról kérdezték

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2022/11/28 09:59
A Haastól a szezon végén távozó Mick Schumacher nagyon érdekes választ adott, amikor arról kérdezték, hogy mennyire támogatta őt a csapatfőnök.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Mick Schumacher a 2022-es szezonban 12 pontot gyűjtött a Haas autóját vezetve, míg a csapattárs Kevin Magnussen 25-öt. A német pilóta szempontjából szerencsétlenül alakult, hogy a VF22-es a szezon elején volt a legversenyképesebb, ekkor pedig nem tudott élni a lehetőségekkel, majd sokat csúszott hátra az istálló.

A hétszeres világbajnok legenda fia a szezon folyamán sok kritikát kapott a csapatfőnök Günther Steinertől, többek között az autótörései miatt. Amikor arról kérdezték, hogy mennyi támogatást kapott az 57 éves csapatvezetőtől, kitérő választ adott:

„Sebastian támogatott, ennek pedig nagyon örülök. Mindig is nyílt kommunikáció folyt köztem és a csapat között, és folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javuljunk” – mondta Schumacher a Motorsport.com szerint.

„Megpróbáltunk minden területen javítani, és az év elejével összehasonlítva szerintem sikerült is. Különösen a versenytempóra gondolok, de az időmérőkön is történt előrelépés. De úgy tűnik, ez nem volt elég.”