hero image
dppi

Ferrari: A Mercedes hamarosan „felébred”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Honfitársa szerint Ricciardo nem tér vissza a Forma-1-be

FORMA-1

A volt mérnökük szerint "gumibőr" kell ahhoz, hogy valaki elviselje a Ferrarinál rá nehezedő nyomást

FORMA-1

Alpine: az Aston Martin nagy formajavulása „mindenkit meglepett”

FORMA-1

Egy újabb F1-be vágyó csapatra derült fény, amely egyedi koncepcióval érkezne

Motorsport.hu
2023/03/10 13:29
A Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur úgy gondolja, hogy egyelőre korai lenne messzemenő következtetéseket levonni a 2023-as szezonról.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

A Red Bull nagyon domináns győzelmet aratott a bahreini szezonnyitó futamon, míg a Ferrari nem lehet boldog: Leclerc a harmadik helyről esett ki, Sainz pedig a negyedik helyen ért célba.

A Ferrari-csapatfőnök Frederic Vasseur viszont nem búslakodik, és azt mondta, hogy Bahrein alapján még nem von le következtetéseket, a szaúdi futam után lehet majd tisztábban látni a képet.

Emellett a francia azt is hozzátette, hogy a Mercedes szerinte hamarosan „felébred”. A német istálló az ötödik és a hetedik helyet szerezte meg az éjszakai futamon:

„Ha megnézzük a futam első felét, akkor szerintem közelebb voltunk a Red Bullhoz, mint az Aston Martinhoz. Azonban ez még csak az első verseny volt, így azt gondolom, még korai lenne a következtetések levonása.”

„Arra számítok, hogy a Mercedes hamarosan „felébred”, de nem tudjuk, mi lesz jövő héten. A szaúdi hétvége már egy teljesen más történet lesz. Más az aszfalt, így majd a dzsiddai futam után pontosabb képünk lesz a szezonról” – mondta Vasseur.