hero image
dppi

"Ha nem történik valami fura", Hamilton idén nem lesz nyolcszoros világbajnok a szakértő szerint

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/03/01 13:29
Lewis Hamilton „legalább még egy évre” nem lesz a Forma-1 bajnoki kihívói között a Mercedesszel, mondja a Sky Forma-1-es riportere, Ted Kravitz.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Miután Hamilton reményei a nyolcadik világbajnoki címéről a 2021-es Abu-Dzabi Nagydíjon szertefoszlottak, tavaly főleg a Mercedes teljesítményével küszködött, így csak nézhette, ahogy Max Verstappen sorozatban második címét szedi össze.

A 2023-as szezonnyitó Bahreini Nagydíj pár nap múlva elérkezik, de a Mercedes felől elszántság helyett inkább óvatosság sugárzik. Ennek tükrében mérte fel Hamilton esélyeit egy nyolcadik bajnoki címre a Sky riportere, Ted Kravitz:

„Tényleg lesz belőle valami? Szerintem, hacsak valami fura nem történik, Lewis nem fogja megnyerni a nyolcadik világbajnoki címét. A Mercedesnél a kulcsszó az, hogy idővel. Toto azt mondta a bemutatón, hogy idővel a bajnoki címért küzdhet az autó.”

„George Russell az egyik interjújában csak egy válaszon belül kétszer használta ezt a szót. Idővel, idővel… Úgy néz ki, hogy még mindig a tavalyi autóval összeszedett kilenc, tíz, tizenegy hónapos lemaradást dolgozzák le.”

Hamilton tavaly életében először futott olyan szezont, ahol nem volt futamgyőzelme és Russell szállította a Mercedes egyetlen sikerét az Interlagoson – de Kravitz szerint még az a teljesítmény is kilógott a sorból: