Lewis Hamilton egy podcastban arról beszélt, hogy gyerekkorában az édesapja szigorúan nevelte, és elvárta tőle azt, hogy a legnehezebb pillanatokban is erősnek mutatkozzon.

Sokan irigylik Lewis Hamilton életét, aki hétszeres világbajnokként a Forma-1 egyik legnagyobb alakja, és szinte bármit megkaphat, amire a szíve vágyik. Annak idején azonban nem volt könnyű élete a britnek, akinek sokszor meg kellett küzdenie a társadalmi egyenlőtlenségekkel.

Az iskolás évei során Hamilton a bőrszíne miatt sokszor érezte úgy, hogy hátrányos helyzetben van, és ma már úgy gondolja, hogy ezek a régi emlékek a legrosszabbak az életében.

„Abban a bizonyos iskolában valószínűleg a három színesbőrű gyerek egyike voltam, valószínűleg ez volt életem legtraumatikusabb és legnehezebb része” – írja a Mercedes pilótája Jay Shetty Instagram-posztjában, akinek podcastjában lesz hétfőn hallható.

„Apám gyerekkoromban sosem hagyta, hogy sírjak. Azt mondta, hogy az a gyengeség jele” – folytatta a brit, akinek a későbbiekben ezek az emlékek segítettek abban, hogy legyűrje a nehézségeket, amikkel szembe kellett néznie.

„A legkönnyebb dolog az életben a feladás. A legnehezebb dolog folytatni, de muszáj. Sokan küzdenek azért, hogy megtalálják a céljaikat, de ez így van rendjén. Meg fogjátok találni. Ne adjátok fel” – zárta a gondolatait Hamilton.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL