hero image

Marko elmondta, hamarosan jelentős időt nyerhet a Red Bull

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2022/03/29 07:54
A Red Bull főtanácsadója, Helmut Marko arról beszélt, hogy az imolai versenyen már pár kilogrammal könnyebben fog rajthoz állni az RB18-as, ezzel pedig jelentős időt nyerhetnek.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

A nagy technikai szabályváltoztatások következtében az Alfa Romeón kívüli csapatok messze kerültek a szabályzatban meghatározott minimumtömegtől, hiába emelték azt reakcióként további 3 kilóval.

A „túlsúlyos” kocsik közé tartozik a Red Bull RB18 is, az osztrák istálló tanácsadója, Helmut Marko viszont kijelentette, a szezon negyedik versenyén, az Emilia-Romagna Nagydíjon már könnyebb kocsikkal fognak indulni, ettől pedig jelentős előrelépést vár.

„A Ferrari egy olyan autó, ami mindig gyors tud lenni, függetlenül a körülményektől és a gumihőmérséklettől. A mi kocsinkat nehezebb megfelelőre hangolni, de Imolára veszíteni fogunk egy kis súlyt.”

„Ezzel jelentős időt nyerhetünk. Azt gondolom, jó pozícióban vagyunk, majdnem egyenlő szinten vagyunk a Ferrarival. Leclerc pedig abszolút hibátlanul teljesít ebben a szezonban, tehát ez egy izgalmas év lesz” – vetítette előre a Red Bull tanácsadója a Servus TV-nek.