hero image
Ferrari Twitter

Vasseur: Elkaphatjuk a Red Bullt!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/03/22 18:20
Frederic Vasseur, a Ferrari csapatvezetője bizonyára nem olyan bemutatkozásra vágyott, mint amilyet az első két futamon produkált a maranellói alakulat csapatvezetőjeként. A svájci szakember ugyanakkor továbbra is hisz benne, hogy elkaphatják a Red Bullt.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Vajon a Ferrari idén képes lesz nyomást gyakorolni a Red Bullra? Az első két futam képe alapján aligha van erre esély, hiszen a Verstappen vezette alakulat elképesztő dominanciával húzta be a Bahreini és a Szaúd-arábiai Nagydíjat.

A másik oldalon a Ferrari eddig még a dobogóra sem tudott odaérni az új csapatvezető, Frederic Vasseur irányítása alatt. Ez nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve, ugyanakkor Sainz a futam után azt is elárulta, már tudják, hogy milyen irányba haladjanak tovább.

„Szerintem igen” – felelte optimistán Vasseur a Motorsportweek-nek arra a kérdésre, hogy elkaphatják-e a Milton-Keynes-i alakulatot. „Tudjuk, hogy fejlődnünk kell, de szerintem ez a sportágunk DNS-ébe van kódolva. Tudjuk, hogy dolgoznunk kell, és folytatjuk ezt a munkát, és biztosak lehetünk benne, hogy holnap reggeltől az irodában leszek, és nyomom, mint a fene.”

„Szerintem nem helyes hozzáállás a lemaradásra gondolni, arra gondolni, hogy képesek leszünk-e behozni a lemaradást, és így tovább” – vélekedett a Ferrari csapatvezetője.