hero image

„Verstappen elég kemény volt a csapattal szemben...”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2022/04/21 15:51
A Red Bull pilótája, Max Verstappen kicsit túlzásba esett az F1 szakértője, Tom Clarkson szerint – a holland versenyző szóhasználatát érezte túlzónak, véleménye szerint Verstappennek vissza kellene vennie.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Egy győzelemmel és két kieséssel a neve mellett a pontverseny hatodik helyét foglalja el Max Verstappen, aki feldúltan nyilatkozott az Ausztrál Nagydíj után – ezzel együtt Damon Hill szerint jól viseli a gondokat 2021 világbajnoka.

Az F1 Nation podcast házigazdája, Tom Clarkson viszont azt gondolja, Verstappen a kiesés után túlzásba esett a szóhasználatával, és a csapatfőnök Christian Horner helyében rászólna a versenyzőre.

„Max mérges volt a melbourne-i futam után. Az „elfogadhatatlan” szó használata elég kemény volt a csapattal szemben, akik éjjel-nappal dolgoztak az autó miatt” – magyarázta.

„Azt mondta, nincs szüksége fejlesztésekre, csak megbízhatóságra, és majd ő elintézi a többit. Valószínűleg nem téved, azonban ha én lennék Christian Horner, akkor arra kérném, hogy kicsit vegyen vissza” – mondta Clarkson.