A Red Bull is nyilvánosságra hozta, hogy milyen beosztásban küldi pályára két pilótáját az utolsó szezon előtti teszten, Bahreinben. Verstappen és Perez egyaránt másfél napot kap az új autóban.

A Forma–1-es csapatok az első három barcelonai tesztnap után a második bahreini fordulóra készülnek. Március 10. és 12. között a Bahreini Nagydíj helyszínén lesz lehetőségük felkészülni az egy héttel később kezdődő új szezonra, amelyet szintén ezen a pályán rendeznek majd.

Az izgalom nagyobb, mint valaha az idei szezonban. A Red Bull Racing és a Mercedes kiemelkedett az előző szezonban, az új szabályoknak köszönhetően azonban úgy tűnik, minden a feje tetejére állhat. Mindkét csapatnak figyelnie kell a konkurenciára - McLarenre és a Ferrarira, miközben a többi csapat is fejlődik.

Verstappen és Hamilton számára mindenekelőtt az lesz a lényeg, hogy jól kezdjék meg az új szezont. Mindkét pilóta magas szintű teljesítményt nyújtott az elmúlt szezonban, és alig várják, hogy 2022-ben újra pályára léphessenek. Ez azonban nem lesz könnyű a sok szabályváltozás miatt.

Az első napon Sergio Perez ülhet autóba, sőt a mexikói az egész nap folyamán gyakorolhat, hogy aztán a második nap Max Verstappenről szólhasson. A címvédő a második napon Perezhez hasonlóan teljes napot kap, majd az utolsó napot ketté osztják. A délelőtt folyamán Verstappen, délután pedig Perez ülhet autóba.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL