A Red Bull versenyzője, Max Verstappen egy szimulátorversennyel lazított az ausztráliai kiesése után, és cinikus megjegyzést tett a saját csapatára.

Max Verstappen az Ausztrál Nagydíjon a második helyről esett ki, így a hátránya egyre tetemesebb az erős formát mutató Charles Leclerc mögött. A holland hiába győzött Szaúd-Arábiában, mivel Bahreinben is kiesett, így mindössze a pontverseny hatodik helyén áll.

A 24 éves pilóta gyakran vesz részt komolyabb és kevésbé komoly szimulátorversenyeken is a szabadidejében, és ezúttal is így tett, a Team Redline-os csapattársa, Gianni Vecchio streamjében tűnt fel.

Egy, a TikTokra feltöltött videórészlet alapján Verstappen meglehetősen önkritikusan beszélt arról, hogy tulajdonképpen mindegy, honnan indul, ha úgyis kiesik a versenyből – ez a cikk alján található beágyazásban is megtekinthető:

„Tulajdonképpen nem számít, hogy elölről vagy hátulról rajtolok, úgysem fejezem be a versenyt” – viccelt cinikusan Verstappen, aki egy „főgonoszos” magángéppel is rendelkezik.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL