A háromszoros MotoGP-bajnok Jorge Lorenzo szerint a következő években is a Ducati lesz a legerősebb, és Marc Marqueznek döntenie kell majd a pénz és a világbajnoki cím megnyerése között.

Marc Marquez még a 2020-as balesete előtt hosszabbított 2024 végéig a Hondával, a hírek szerint pedig a MotoGP-ben példátlan összeget, 25 millió eurót keres évenként, ami átszámítva évi kb. 10 milliárd forintnak felel meg.

Ezt követően jött a spanyol pilóta sérülése, a Honda pedig a vártnál gyengébben teljesít. Ennek kapcsán Marquez elmondta, tiszteli a Hondát, de ha nem tudnak nyerő motort adni neki, akkor máshol fog nézelődni.

A helyzetről a háromszoros MotoGP-bajnok Jorge Lorenzo is elmondta a véleményét, aki szerint könnyen lehet, hogy a spanyolnak a pénz és a siker között kell választania, hiszen úgy gondolja, a következő években is a Ducati lehet a legerősebb:

„Marc újabb világbajnoki címeket akar szerezni, ez viszont jelenleg a Hondával nem lehetséges. Így eljöhet az az idő, amikor döntenie kell a világbajnoki cím megnyerése és a pénz között.”

„Viszont nem gondolnám, hogy a Honda továbbra is olyan szerződést fog ajánlani neki, mint a jelenlegi” – mondta Lorenzo a Cuatro tiempos műsorában.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL