hero image
Michael Andretti // Twitter

Ha nem jön Andretti, akkor nem jön senki sem?

Andrettiék és az F1 lassan egy véget nem érő történetté válik. A sorozat szkepticizmusa az amerikaiak felé jól mutatja azt a zsákutcát, melybe a királykategória keveredett. Ha Andretti nem tudja elérni, hogy bekerüljön, akkor igazából nincs is értelme egy 11. csapatnak?

Hivatalos: A Cadillac oldalán lépne be a Forma-1-be az Andretti!

Csütörtökön az Andretti Global és a Cadillac közösen bejelentette, hogy közösen szeretnének Forma-1-es csapatot alapítani – nem sokkal azután, hogy az FIA jelezte, nyitott az új belépők esetleges érkezésére.

Nem csak az Andretti csapna le arra, hogy F1 megnyitotta az ajtót az esetleges beszállók előtt

Az FIA-elnök Mohammed Ben Szulajem megnyitotta az ajtót az esetleges beszállók előtt, erre pedig nemcsak az Andretti, hanem a Panthera is lecsapna.

Ilyen pilótapárost szeretne magának az Andretti az F1-ben

Az Andretti Autosport már jó ideje azon dolgozik, hogy beszállhassanak a Forma–1-be, de egyelőre elég sok ellenállásba ütköztek. 1978 világbajnoka, Mario Andretti azonban most arról beszélt, mely két pilótát szeretnék autóikban tudni, ha esetleg mégis összejönne számukra a belépés.

Andretti még mindig az F1-be vágyik: „Egész jól haladtunk az utóbbi hónapokban”

Michael Andretti tavaly egészen közel került ahhoz, hogy bevásárolja magát és lényegében átvegye az Alfa Romeo F1-es csapatát. Végül az az üzlet meghiúsult, de ő azóta sem adta fel terveit.