hero image
Carlos Sainz / Twitter

Vasseur: Alonsónak szabályt módosítanak, minket meg sem hallgatnak

Frederic Vasseur szégyenletesnek tartja azt, hogy míg Fernando Alonso esetében még szabályt is módosítottak, addig Carlos Sainz ügyét megvitatni sem voltak hajlandóak.

Ferrari: A Mercedes hamarosan „felébred”

A Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur úgy gondolja, hogy egyelőre korai lenne messzemenő következtetéseket levonni a 2023-as szezonról.

A Ferrari szerint nem kell gyökeres változtatásokat eszközölniük

A Ferrari Forma-1-es csapatát vezető Fred Vasseur biztos benne, hogy a maranellói versenyautón nem kell változtatni ahhoz, hogy feljöjjenek a Red Bullra, szerinte csak a beállításokat kell módosítani.

Leclerc a Ferrari stratégiai változásairól: „Majd az idő megmondja, hogy jó döntések születtek-e”

A Ferrari egyik legnagyobb gondja a 2022-es szezonban a gyenge stratégiai döntéshozás volt, ami miatt több futamon is eljátszották az esélyeiket a győzelemre. Idénre már történt néhány változtatás ezen a téren, de hogy ennek milyen hatása lesz, azt egyelőre még nem lehet tudni.

Ki nem találnád, kivel futott össze a Ferrari csapatfőnöke! (kép)

Maranellóban látták együtt a Ferrari jelenlegi csapatfőnökét, Frederic Vasseurt az elődjével, Mattia Binottóval.

A Ferrari szerint „röhejes” 30 extra lóerőről beszélni a 2023-as szezon előtt

A Ferrari új csapatfőnöke, Frederic Vasseur egyelőre csak nevet azokon a sajtóértesüléseken, amelyek egy 30 lóerővel erősebb Ferrari-motorral számolnak be.

Vasseur nem tudja, Leclerc-rel közös múltja szerepet játszott-e abban, hogy őt választotta a Ferrari

Bár Frederic Vasseur és Charles Leclerc útjai már többször is keresztezték egymást karrierjük folyamán, a szakember szerint a Ferrarinál nem a monacói menedzselése lesz a feladata.

Vasseur: nem lesz első számú pilóta a Ferrarinál, kivéve…

A Ferrari új csapatfőnöke, Frederic Vasseur elmondta, hogy nem lesz náluk első számú pilóta, kivéve abban az esetben, ha azzal javítani tudnak a bajnoki esélyeiken.

Sainz: Mindenki számára jó, hogy Vasseur jóban van Leclerc-rel

Carlos Sainz elmondása szerint nem aggódik amiatt, hogy az újdonsült Ferrari-főnök Frederic Vasseur jó kapcsolatot ápol a csapattársával, és biztos benne, hogy jól ki fognak jönni egymással.