hero image

A korábbi Ferrari-pilóta szerint Leclerc-hez hasonlítva Verstappen naivnak tűnik, mégis ő a gyorsabb

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/04/17 13:27
A korábban a Ferrari színeiben a Forma-1-ben is megforduló Eddie Irvine úgy véli, nincs gyorsabb versenyző Max Verstappennél, de Charles Leclerc érettebb nála.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Pillanatnyilag Charles Leclerc tűnik a 2022-es Forma-1-es világbajnokság egyértelmű esélyesének, de ha a Red Bull megbízhatóbbá válik, Max Verstappen is felveheti vele a versenyt.

A Ferrari korábbi pilótája, Eddie Irvine ennek kapcsán arról beszélt az olasz Gazzetta dello Sportnak, hogy szerinte nincs Verstappennél gyorsabb pilóta, de Leclerc nagyon intelligens és érett.

„Nem hiszem, hogy lenne olyan versenyző, aki gyorsabb Verstappennél, de Max még mindig sok hibát vét, míg Leclerc nem. Leclerc nagyon intelligens és érett versenyző, hozzá hasonlítva Verstappen kicsit naivnak tűnik, de rendkívül tehetséges.”

„Mindketten kiváló pilóták. Lewis Hamilton is kimagasló, de szerintem nem annyira jó a tempója, mint Verstappennek. Max Michael Schumacherre emlékeztet. Kiváló a versenytempója és azonos autóban senki sem tud a közelébe jutni” – mondta Irvine.