hero image
DPPI

Alonso elmondta, hogy mi Stroll legfőbb gyengesége

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/06/24 12:04
A kétszeres világbajnok őszintén elmondta véleményét csapattársáról, és arról, mi választja el őt attól, hogy a legjobb öt versenyző egyike legyen.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

"2012 óta ismerem Lance-t. Montrealban találkoztunk először a Ferrari egyik rendezvényén, amikor még az ifjúsági akadémiájuk tagja volt. Úgy gondolom, hogy a volán mögött Lance gyorsaságról és elszántságról tesz tanúbizonyságot. Az idei szezon elején törött karral versenyzett, ami csak akkor lehetséges, ha az embernek igazi szenvedélye van ahhoz, amit csinál."

"A múltban sokszor láthattuk Lance sebességét az esős kvalifikáción, a versenyeken, a rajtok során, az első körben, ahol kiváló eredményeket hozott, de aztán mégsem volt túl jó hétvégéje. Ennek oka lehetett egy sikertelen kvalifikáció, vagy valami más, ami befolyásolta a végeredményt", mondta.

Alonso szerint Stroll számára az a legfontosabb, hogy hétvégéről hétvégére stabil teljesítményt nyújtson, ez ugyanis lehetővé tenné számára, hogy megtegye a következő lépést a karrierjében, és rendszeresen harcoljon az első öt helyért.

A spanyol versenyző hozzátette, hogy Stroll motivációjával és elszántságával, valamint az Aston Martin fejlesztéseivel csak idő kérdése, hogy csapattársa is elkezdjen jó eredményeket felmutatni.