hero image

Ebből az 5 pilótából rakná össze Norris a „verhetetlen” versenyzőt – egy kifejezetten meglepő névvel a sorban!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2022/04/16 19:56
A McLaren-pilóta Lando Norris szurkolói kérdésekre válaszolva megnevezte azt az öt versenyzőt, akiből szerinte kijönne a verhetetlen pilóta, és Cunoda Júkit is berakta az ötösébe.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A McLaren versenyzője, Lando Norris kifejezetten népszerű a rajongók körében, azzal pedig valószínűleg csak még népszerűbbé vált, hogy nemrég a Redditen tartott egy AMA-t, azaz Ask Me Anythinget (magyarra fordítva: kérdezz meg bármiről).

Norris videós formában válaszolt a kérdésekre, és többek között arról is megkérdezték, melyik öt pilótából rakná össze a „verhetetlen” versenyzőt. A limitált szám miatt sok klasszis kimaradt, többek között Leclerc, Vettel és Ricciardo is.

„Ez egy kemény kérdés. Most a jelenleg aktív versenyzőket fogom figyelembe venni. Ha magamat nem számolom bele, akkor ott lenne Lewis, Max, Fernando, egy kis Carlos és egy kis Júki.”

„Júki imád belekiabálni a rádióba. Szóval tisztán szórakoztatási célból tenném be Júkit. Charles-t kihagytam, emiatt rosszul érzem magam, de szerintem ha ezt az ötöst összerakjuk, akkor gyakorlatilag egy verhetetlen versenyzőt kapnánk” – mondta Norris.