hero image

Latifi: Ugyanolyan gyors vagyok, mint Albon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/05/06 06:18
Nicholas Latifi kijelentette, hogy semmi sem igaz az esetleges távozásáról szóló pletykákból. A kanadai a Le Journal de Montrealnak mondta el, hogy nem szabad ezeknek a pletykáknak figyelmet szentelni, ugyanis semmi valóságalapjuk nincs.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Latifi már most, 2022-ben négy verseny után is komoly nyomás alatt van. A kanadai már az idei szezon első versenyhétvégéin többször is bukott. Amellett, hogy kárt okozott az autójában, a sebessége is elmarad a kelleténél.

A George Russellhez képest gyengébb teljesítményét „kisebb különbségként" könyvelték el a csapatnál tavaly, ugyanakkor idén Alexander Albon is könnyedén maga mögé utasítja a kanadait, ami nem vet jó fényt a jövőjére. Latifi szerint azonban nincs megijedve, szerinte biztos az ülése.

„Nem szabad mindent elhinni, amit rólam írnak'' – mondta a Williams pilótája a miami versenyhétvége előtt. Latifi körül több pletyka is kering. A Williams fontolóra venné, hogy 2023 végén Oscar Piastrira cserélné őt, de vannak olyan források is, akik úgy tudják, hogy esetleg már 2022-ben váltásra kerülhet sor.

Latifi egyelőre nem aggódik, és tudja, hogy min kell dolgoznia. „Ez bizalom kérdése. Biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan gyorsan tudok vezetni, mint Alexander, de ő gyorsabban alkalmazkodott ehhez az új autóhoz”. Jost Capito, a Williams csapatfőnöke szintén elutasította a pletykákat.