hero image
dppi

Meglepő kijelentést tett Fernando Alonso a Ferrariról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2023/03/01 10:27
Az Aston Martin-pilóta Fernando Alonso bizakodó a szezonnyitó Bahreini Nagydíj előtt, és a Ferrarival hasonlította össze az Aston Martin versenyszimulációját.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

A legtöbb szakértő szerint nagyot lépett előre 2022-höz képest az Aston Martin, a legtöbb erősorrendben a negyedik helyre teszik őket, míg a Sky riportere szerint a harmadik helyen kezdhetik az évet.

A csapat új igazolása, Fernando Alonso is pozitívan várja a hétvégi Bahreini Nagydíjat, és azt mondta, hogy a versenyszimulációjuk még a Ferrariénál is jobb volt:

„A harmadik tesztnapon versenyszimulációt végeztünk, tehát 57 kört mentünk, pont annyit, amennyit most vasárnap fogunk. 57 körre elég üzemanyagot töltöttünk a kocsiba, a szerintünk legjobb beállításokat használtuk, és olyan kerékcseréket végeztünk, amilyeneket a terveink szerint a szezonnyitón fogunk.”

„Ugyanebben az időben a Ferrari is a pályán volt, ők is ugyanannyi üzemanyaggal mentek, mint mi, ők is végeztek kerékcseréket... és mi voltunk a gyorsabbak” – idézte a Speedweek Alonsót.