hero image
dppi

„Nem biztos, hogy Schumacher képes lenne arra, amire Hülkenberg”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/04/13 06:59
A korábbi F1-es pilóta Hans-Joachim Stuck szerint egyáltalán nem biztos, hogy Mick Schumacher is képes lenne arra a teljesítményre, amit Nico Hülkenberg nyújt a Haasnál.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Nehéz lenne amellett érvelni, hogy eddig szégyenteljes Nico Hülkenberg F1-es visszatérése, hiszen a veterán német eddig egy körön mind a három alkalommal megverte csapattársát, Kevin Magnussent, ráadásul pontok tekintetében is 6-1-re vezet a dánnal szemben – köszönhetően a melbourne-i hetedik helyének.

A Hulk becenévre hallgató pilótát sokan dicsérik az utóbbi időben, hozzájuk csatlakozott a korábbi német pilóta, Hans-Joachim Stuck is, aki hozzátette, nem biztos, hogy Mick Schumachertől is ilyen teljesítményt látnánk, ha megtartotta volna őt a Haas.

„Nem lepett meg Nico teljesítménye, szenzációs munkát végez. Nem tudom, hogy Mick képes lenne-e úgy teljesíteni, mint Nico” – kezdte Stuck az Eurosport.de-nek.

„Ennek egyrészt az az oka, hogy Nicónak van tapasztalata az autó fejlesztésében, emellett pedig a versenytapasztalata is megvan, ami Micknél egyelőre hiányzik” – fogalmazott a korábbi F1-es.