hero image
dppi

Nem fog szócsatába elegyedni a Red Bullal másolásügyben az Aston Martin

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/03/10 17:29
Az Aston Martin Forma-1-es csapatfőnöke, Mike Krack nem akarja, hogy a csapatot „szócsatába” rángassa a Red Bull az AMR23 dizájnját illetően.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A silverstone-i csapat teljesítményére a Bahreini Nagydíjon sokan felkapták a fejüket, versenytempójuk elég jó volt ahhoz, hogy Fernando Alonso a dobogóra állhasson a két Red Bull mögött.

Az AMR23 és az RB19 hasonlóságait sokan megemlítették, Sergio Perez például azon viccelődött, hogy „három Red Bull” állhatott a dobogóra, míg a Servus TV-nek nyilatkozó Helmut Marko is a tőlük az Astonhoz távozó Dan Fallows személyére mutatott rá:

„Való igaz, ami Fallows fejében van, azt nem lehet kitörölni. Lemásolni az autó koncepcióját nem tilos, a kérdés az, hogy az autónkról készült dokumentumok nélkül tudták-e ilyen részletesen lemásolni azt?”

Az Aston Martin részéről Mike Krack reagált: „Már rég eldöntöttük, hogy nem fogunk belemenni a szócsatákba. Szerintem még mindig jelentős a különbség és nem tudhatjuk, hogy mennyire kellett a Red Bullnak kiengednie a végén.”