hero image
dppi

„Norrisszal ugyanaz történne Verstappen mellett, mint a többiekkel!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

FORMA-1

Néz meg Hamilton leggyorsabb körét az új Mercedesszel a Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Látványos jelenetek az évadnyitó F1-es Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

Motorsport.hu
2022/12/31 18:14
Az autóversenyző Tom Coronel ezúttal arról értekezett, hogy véleménye szerint Lando Norris nem jönne ki jól abból, hogy Max Verstappen mellé kerülne csapattársként.
Ajánlott Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

Lando Norris még februárban 2025 végéig meghosszabbította a szerződését a McLaren csapatával, akik viszont nem jöttek ki jól a szabályváltoztatásokból, és az Alpine mögé, a csapatbajnoki ötödik helyre csúsztak hátra.

Norris a szezon közben elárulta, rövid ideig a Red Bull-lal is tárgyalt, de nem jutottak tovább a puhatolózásoknál, a Red Bull-csapatfőnök Horner pedig ennek kapcsán azt mondta, a tárgyalásuk után egy nappal jött a bejelentés, hogy Norris hosszabbít.

A holland autóversenyző, Tom Coronel szerint pedig a fiatal brit jól tette, hogy nem igazolt Verstappen mellé a Red Bullhoz, hiszen vele is ugyanaz történne, mint Verstappen többi csapattársával – erről a Formule1.nl-en írt:

„Hogy Max mellett kellene-e versenyeznie? Nem! Vele is ugyanaz történne, mint a többiek. Ha Max mellett versenyzel, a karriered egyszerűen megáll. Bölcs dolog volt Norristól, hogy nem igazolt a Red Bullhoz.”