hero image
dppi

„Norrisszal ugyanaz történne Verstappen mellett, mint a többiekkel!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Stroll: Vettelnek köszönhetően jobb versenyző lettem!

FORMA-1

Russell idén is megverheti Hamiltont? „Lewisnak jót tesz a nagy nyomás...”

FORMA-1

Mick Schumacher üléspróbán járt a Mercedesnél

FORMA-1

Mick Schumacher lesz a McLaren tartalékja!

Motorsport.hu
2022/12/31 18:14
Az autóversenyző Tom Coronel ezúttal arról értekezett, hogy véleménye szerint Lando Norris nem jönne ki jól abból, hogy Max Verstappen mellé kerülne csapattársként.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Lando Norris még februárban 2025 végéig meghosszabbította a szerződését a McLaren csapatával, akik viszont nem jöttek ki jól a szabályváltoztatásokból, és az Alpine mögé, a csapatbajnoki ötödik helyre csúsztak hátra.

Norris a szezon közben elárulta, rövid ideig a Red Bull-lal is tárgyalt, de nem jutottak tovább a puhatolózásoknál, a Red Bull-csapatfőnök Horner pedig ennek kapcsán azt mondta, a tárgyalásuk után egy nappal jött a bejelentés, hogy Norris hosszabbít.

A holland autóversenyző, Tom Coronel szerint pedig a fiatal brit jól tette, hogy nem igazolt Verstappen mellé a Red Bullhoz, hiszen vele is ugyanaz történne, mint Verstappen többi csapattársával – erről a Formule1.nl-en írt:

„Hogy Max mellett kellene-e versenyeznie? Nem! Vele is ugyanaz történne, mint a többiek. Ha Max mellett versenyzel, a karriered egyszerűen megáll. Bölcs dolog volt Norristól, hogy nem igazolt a Red Bullhoz.”