hero image
dppi

Rosberg: Hamilton számára tovább rontja a helyzetet Angela Cullen távozása

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/03/24 09:59
Lewis Hamilton korábbi csapattársa, Nico Rosberg úgy véli, tovább nehezíti a hétszeres világbajnok helyzetét, hogy idén már nem lesz mellette a fizioterapeutája, Angela Cullen.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az új-zélandi fizioterapeuta, Angela Cullen 2016-ban kezdett el Lewis Hamiltonnal dolgozni, és gyakran lehetett látni a közvetítésekben is a Cullen-Hamilton párost. Azonban Szaúd-Arábiában a felek bejelentették, hogy külön utakon folytatják.

Hamilton szezonja egyébként sem indult jól a Mercedesszel, a korábbi csapattársa, Nico Rosberg pedig úgy véli, hogy ez tovább nehezíti a hétszeres világbajnok helyzetét:

„Azt gondolom, hogy ez tovább rontja a dolgokat, mert bár a szakítás látszólag baráti volt, viszont szerintem Angela valóban Lewis igaz barátja volt” – mondta Rosberg a Sky Sports F1-nak.

„Egy pilóta a versenyhétvége alatt az edzőjével tölti a legtöbb időt. A végén még vacsorázni is egy szűk körrel mész, az edződdel, talán egy családtagoddal, és ennyi – biztos, hogy nem lesz ideális Lewis szempontjából ez a változás.”

„Azt hiszem, hogy ez egy újabb kihívás és nehézség lehet neki, amivel meg kell birkóznia, és amihez hozzá kell szoknia” – tette hozzá a német.