hero image
dppi

Alonso a leggyorsabb az eső miatt lerövidült második szabadedzésen az Ausztrál Nagydíjon

Fernando Alonso autózta a leggyorsabb köridőt a 15 perces érdemi résszel rendelkező második szabadedzésen az Ausztrál Nagydíjon, mielőtt az első elmosta volna a csapatok versenyszimulációit.

Verstappen-győzelem a Bahreini Nagydíjon, Alonso a dobogón az újabb Ferrari-blama után

Max Verstappen győzelmével indult a 2023-as Forma-1-es szezon Sergio Perez előtt, míg a dobogó legalsó fokára óriási előzések és Charles Leclerc kiesése után Fernando Alonso állhatott.

Alonso a leggyorsabb a Bahreini Nagydíj második szabadedzésén a Red Bullok előtt!

Fernando Alonso autózta a leggyorsabb kört a 2023-as Forma-1-es Bahreini Nagydíj második szabadedzésén Max Verstappen és Sergio Perez előtt, miközben a Mercedesek továbbra is szenvedtek.

Red Bull-szendvicsben Alonso is az élen a Bahreini Nagydíj első szabadedzésén

Sergio Perez autózta a leggyorsabb kört a 2023-as Forma-1-es Bahreini Nagydíj első szabadedzésén Fernando Alonso előtt. Carlos Sainz csúnyán megforgatta a Ferrarit, de sem a maranellóiak, sem a Mercedes nem teljesített mért kört a lágyakon.

Az Aston Martin szerint komolytalan az Alpine „100 futamos” terve

Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack szerint nem lehet komolyan venni azokat a csapatokat, amelyek a hangzatos terveiket nem támasztják alá megfelelő befektetéssel, és odaszúrt Fernando Alonso korábbi csapatának, az Alpine-nak is.