hero image
dppi

Nincs többé pattogás a Mercedesnél? Toto Wolff jó jeleket lát

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

20 egészen elképesztő baleset a Forma-1-ből (videó)

FORMA-1

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

FORMA-1

Schumacher: Leclerc gyorsabb, mint Sainz, de többet hibázik

FORMA-1

Ecclestone elmondta, mi lesz szerinte a Horner-ügy kimenetele

Motorsport.hu
2023/02/23 16:59
A Forma-1 2023-as szezonjának első tesztnapjának felénél kérdezték meg Toto Wolffot arról, a W14 is hasonlóan pattog, mint elődje, és erre biztató választ adott.
Ajánlott Fernando Alonso minden idők leglazább F1-es bejelentésével állt elő (videó)

A tesztek első napjának szünetében a csapatfőnökök adtak egy rövid sajtótájékoztatót, ahol a Motorsport-Total beszámolója szerint Christian Hornert és Toto Wolffot is az addigi eredményekről kérdezték többek között.

A Mercedesnél a fő téma a delfinezés volt, amivel hatalmas gondjaik voltak tavaly. Ma is lehetett látni egyes autókon, például Pierre Gaslynál, de Wolff elmondása szerint náluk már nem aggódnak miatta, George Russell nem szenvedett miatta.

A teszt előtt sokan kritizálták, hogy ilyen kevés tesztidő áll a versenyzők rendelkezésére, Russell mellett Fernando Alonso is több időt szeretett volna a felkészülésre. Horner és a Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur azonban hallani sem akarnak erről, szerintük a jelenlegi helyzet megfelelő.

Azt is megkérdezték a csapatfőnököktől, hogy mit gondolnak a két autó együttes pályára küldéséről, de Vasseur és Horner ezt is elutasították. A Red Bull vezetője szerint olyan megbízhatóak ma már az autók, hogy fölösleges kettőt is biztosítani a tesztre.